Vi söker redaktör med breda kunskaper

Finwire är Nordens snabbast växande nyhetsbyrå inom finans och vi söker nu ytterligare kollegor till vår centralt baserade Stockholmsredaktion.

Flera av Finwires produkter är unika och efterfrågan från banker, företag, media, fondkommissionärer och finansiella rådgivare för våra nyhetsprodukter och andra tjänster är mycket god.

Vi söker nu en eller flera skribenter/redaktörer för tillsvidareanställning med start efter sommaren. En plats för en man eller kvinna som, med stort finans och nyhetsintresse, vill berätta korta eller långa finanshistorier med text och bilder. Arbetet är för dig som har erfarenhet av webb-publicering, tycker om sociala medier, vill utvecklas snabbt och gillar att arbeta självständigt men vet att för att utvecklas behöver man ta hjälp av andra.

Hos oss är inte en dag den andra lik och arbetsuppgifterna kommer vara varierande.  Finwire är en viktig del i många finansaktörers vardag och det ställer stora krav på korrekt, snabb, saklig och ofta kortfattad rapportering.

Kunskaper som vi ser som meriterande förutom ovanstående är inom fotografi och bildsättning, Wordpress, god allmänbildning och ett samhällsintresse.

På Finwire jobbar man schemalagt och såväl kvälls- som helgjobb kommer förekomma.

Låter det intressant? Frågor om oss och våra tjänster kan ställas via direktmeddelande på twitter (@Finwire) . Tveka inte att skicka ett personligt brev som intresseanmälan till oss om du är intresserad via: career@finwire.com

Urval sker löpande och vi behöver din intresseanmälan före den 30 juni.

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn13Tweet about this on Twitter0Email to someone