Stadsmissionen i Göteborg hjälper de mest utsatta och svagaste

Stadsmissionen i Göteborg hjälper de mest utsatta och svagaste i samhället genom sin verksamhet.

Deras idé om att stötta människor som hamnat i utsatta situationer är mycket god och vi på Finwire vill hjälpa till att bidra och uppmärksamma detta fantastiska arbete med hjälp av en egen julgåva samt att sprida Stadsmissionens budskap.

För många barn och unga är julen den värsta tiden på året. Det vill Stadsmissionen göra något åt.

”Göteborgs kyrkliga stadsmission är en politiskt obunden, idéburen organisation som utan vinstsyfte bedriver hjälpverksamhet bland behövande och driver andra verksamheter för vård och omsorg om den enskilda människan.”

Inför jul och stora högtider behövs mycket hjälp och stöd. Utanförskap och fattigdom är skoningslös och kan plötsligt drabba vem som helst. Finwire har besökt verksamheten och fått ta del av den värme och omtanke som varje dag under året ges till de utsatta människor som sökt sig till Stadsmissionen.

sm-bild-valkommen

S:t Johanneskyrkan är öppen alla dagar och helgdagar över jul och nyår. Ingen ska behöva stå utanför och titta in. Tillsammans skapar vi julglädje, frid och gemenskap. Vem som helst får komma. Alla är välkomna!”

Finwire kommer, med start idag, fredagen den 9 december kl. 17:00 och fram till söndag kväll, att ”låna ut” våra kanaler i sociala medier till Stadsmissionen som lovat att publicera sitt budskap och ge en viktig bild av deras verksamhet till våra följare.

Vi hoppas att ni som följer oss uppskattar ”flödet” i helgen och att ni själva ger något eget i juletid till Stadsmissionen eller andra liknande organisationer.

Henrik, Stefan, Mats, Rikard, Reno, Lars, Olle, Victor, Jonathan, Hampus, Sami och Fredrik

Finwire #mittbolagbidrar

“Stadsmissionen finns där för de som far mest illa i vår stad. Swisha 90 01 702 och hjälp oss att göra skillnad.”

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn32Tweet about this on Twitter0Email to someone