Sommaruppdatering och en mycket inspirerande tredjeplats

Finwire lämnar en sommaruppdatering så här när sillen lagt sig efter midsommar.

Under juni har det hänt flera roliga saker. Bland annat har Hallvarsson & Halvarsson släppt sin årliga ranking av nyhetsbyråer och vi benämns som nykomlingen. Vi placerar oss på en hedrande och inspirerande tredjeplats efter självklara vinnaren Bloomberg och den lokala aktören Nyhetsbyrån Direkt, men före etablerade firmor som Reuters, TT och SIX. Finwire knep var tionde röst, vilket vi naturligtvis är väldigt stolta över givet att vi endast funnits i två år.

Ladda hem broschyren där alla vinnare presenteras här!

finwire nummer 3

Vi vill också passa på att lyfta upp att daytradern Ekka Lundin gjort en egen undersökning på Twitter där 793 personer har svarat. I den undersökningen kniper Finwire 55 procent av rösterna vilket gör att vi placerar oss som nummer ett på Twitter. 

ekka the man

Finwire upplever också ett fortsatt bra tryck i försäljningen och vi har senaste månaden utökat våra affärer med Swedbank samt tecknat avtal med bland annat DNB, Simplicity och Strand Kapitalförvaltning. Finwire har även gjort sin andra affär i USA.

Personalsidan? Intet nytt till dags dato men vi räknar dock med att presentera ett nytt namn inom kort. Vi ser med  tillförsikt fram emot det andra halvåret.

Share on Facebook0Share on LinkedIn47Tweet about this on Twitter0Email to someone