Nyhetsbyrån Finwire söker skribenter och journalister

Nyhetsbyrån Finwire söker ett antal skribenter för extraarbete. Arbetet är under dagtid eller kvällstid.  På sikt kan även helgarbete behövas.

I en värld där journalistik och redaktioner alltmer blir generalister går vi vår egen väg. Vi är intresserade av personer som har speciella intressen och är stora konsumenter av sociala medier såsom exempelvis bloggar, Facebook eller Twitter. Vi är speciellt intresserade av personer som har intresse för teknik, råvaror, life science, makro eller politik.

För oss är det oerhört viktigt att man under begränsad tid kan formulera sig. Att man har ett bra språk och från stora textmassor skapa korta och koncisa texter. Det är också viktigt att man har en förmåga att enkelt översätta från andra språk till svenska.

Kunderna är främst professionella användare inom finanssektorn. Finwire levererar även nyheter till ledande media såsom Dagens Industri, Svenska Dagbladet, DI.se, Nliv.se, Veckans Affärer, Affärsvärlden och andra nischade finanssajter.

Du kommer att ingå i vår redaktion som sitter i centrala Göteborg. Vi kan garantera ett spännande och i många stycken unikt extraarbete.

 

Välkommen med din ansökan via mail till mats.hard@finwire.se

För frågor kontakta:

Mats Hård, chefredaktör Finwire, 0738-503545

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn23Tweet about this on Twitter0Email to someone