Finwire fortsätter att expandera och etablerar ett nytt bolag

Finwire, en redan etablerad uppstickare på den svenska finansnyhetsbyråmarknaden, startar nu ett bolag med inriktning mot digital finansmedia.

Det är den framstående finansbloggaren och profilen Olle Qvarnström som kommer att leda den gemensamma satsningen, som formellt kommer att drivas i det nystartade företaget Finwire Media & Services.

“Vi ser ett behov för nya tjänster och produkter på marknaden som inte riktigt passar in i vår ordinarie verksamhet som nyhetsbyrå. Därför känns det naturligt att kunna ta tillvara på dessa affärsmöjligheter i en ny form tillsammans med Olle”, förklarar Mats Hård, vd och chefredaktör samt medgrundare av nyhetsbyrån Finwire.

”I takt med att nya medier och kanaler etablerat sig så har det uppstått ett behov för företag att få hjälp med att synas på rätt sätt i börs- och finanssammanhang. Redan innan uppstarten har vi mottagit ett stort intresse för våra produkter och förväntar oss att kunna presentera ett flertal strategiska samarbeten inom kort”, tillägger Olle Qvarnström, vd för det nystartade bolaget Finwire Media & Services.

Mats Hård, vd Finwire AB

Olle Qvarnström, vd Finwire Media & Services AB

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn156Tweet about this on Twitter0Email to someone