CMC Markets tecknar avtal med Finwire

Nätmäklaren CMC Markets utökar sitt tjänsteutbud genom att teckna avtal med nyhetsbyrån Finwire. Avtalet innebär att Finwires nyheter inom tjänsten Social Media görs tillgängliga för samtliga av CMC Markets kunder i Sverige.

cmc news

“CMC Markets ska ständigt utveckla tjänster och verktyg som underlättar för våra kunder att göra affärer. Vi ska ligga i framkant. Finwire är ett utmärkt exempel på hur vi kompletterar vårt vassa erbjudande, som gör det möjligt att handla allt från valuta och aktier till råvaror globalt, med lokalt anpassat innehåll på lokalt språk”, säger CMC Markets landschef Joakim Sandblom i en kommentar.

Mats Hård, vd och grundare för Finwire, kommenterar. “CMC Markets kundbas är ett utmärkt exempel på vår typ av kärnläsare. Nätmäklarens typkunder gillar trading, nyheter och analys. Det är också det som vi skall vara bäst på”.

Finwirenyheter kan nås via CMC Markets olika plattformar som web och appar.

länk till pressmeddelande
CMC Markets är en etablerad aktör på den finansiella marknaden och är noterade på FTSE 250. Företagets största ägare är Goldman Sachs, Fidelity Investments och grundaren Peter Cruddas som startade företaget för 25 år sedan. Företagets erbjuder unika möjligheter att investera i aktier index, råvaror och valutor med hävstång via CFD:er (Contracts for Difference). CMC Markets var först i Sverige att erbjuda CDF:er på aktier, index, råvaror.
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email to someone