Finwire mediapartner till #StoraAktiedagen i Göteborg

Den 14 november går Aktiespararnas stora börsbolagshändelse #StoraAktiedagen av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. I år med ett rekord i antal företag som presenterar live.

Finwire är återigen mediapartner till Aktiespararna och kommer rapportera från de olika bolagspresentationerna genom våra nyhetsprodukter samt i sociala medier.

På kvällspasset blir det intressant att lyssna på finansministern Magdalena Andersson som är på plats och håller ett anförande.

Vi på nyhetsbyrån ansvarar också för att bistå med intervjuer mellan programpunkterna på Speakers Corner-scenen och vi etablerar vår mobila redaktion på mässan. Kom gärna förbi och snacka lite med oss om aktier, småbolag och nyheter. Glöm inte heller att vara med i vårt finansquiz där man kan vinna fina bokpriser.

Hela dagen och alla presentationer kommer Livesändas på Aktiespararnas sida, se här. och anmäl er här!

I år slås det rekord på antalet utställande bolag! På plats finns över 30 utställare som är redo att svara på era frågor!

Följ hashtaggen #StoraAktiedagen på twitter för sekundsnabb tillgång av nyheter, kommentarer och frågor.

Nyheter från Finwire är tillgängliga för kunder hos Avanza Bank, Swedbank och Nordea och för alla medlemmar på de sociala investeringsnätverken Shareville och Stockaboo samt Aktiespararna.

Aktiva och professionella investerare som har tillgång till information- och handelssystem från  Bloomberg, ThomsonReuters, Finwire Newsweb eller  SIX Financial Information läser våra artiklar i dessa terminaler.

 

 

 

 

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn30Tweet about this on Twitter0Email to someone